OVER MIJ:

Ik ben Sarah, mama van twee prachtige dochters. 

Partner van Gunter.

Hooggevoelig, heldervoelend en intuïtief.

Ik ben holistisch therapeut en kindercoach met een specifieke interesse in mind-body-soul medicine, inca sjamanisme, healing, heilige vrouwelijke energie en nieuwetijdskinderen. In mijn werk als lichaamswerker, healer en coach komt alles samen. Bij healing en lichaamswerk gebruik is steeds mijn helende handen om blokkades en trauma vrij de maken.

Al meer dan 22 jaar heb ik me gespecialiseerd in verschillende holistische opleidingen, workshops, inwijdingen en coachings.

Zoals o.a. reiki en andere soorten healing, inca sjamanisme, kindercoach, HSP, holistische massage, stress coach, EFT, edelstenentherapie, bachbloesems, aromatherapie, merkaba, lichttaal, het Goddelijke vrouwelijke, Rite of the Womb, mindfulness, meditatie enz…

In 2020 begon een intensief transformatieproces tot op de dag van vandaag groei ik in het unieke karakter van mijn vrouwelijke ziel.
Op aarde heb ik een dubbele missie; groeien als individu en als deel van een groter geheel dat op punt staat van frequentie te veranderen.

Bij "de nieuwe aarde" stem ik me af op jouw energetisch veld waaruit ik ontvang wat voor jou belangrijk is. Zonder oordeel en met onvoorwaardelijk liefde breng ik licht. Dit is mijn zielentaak. Als hoedster van vrouwen & kinderen ben ik zo dankbaar dat ik jou mag begeleiden!