Hoogenergetische oliën uit Egypte:

Al vele jaren gebruik ik deze hoogenergetische oliën bij mezelf en nu ook in mijn praktijk.

Ik heb deze oliën via mijn vriendin laten overkomen vanuit Egypte.

Onze contactpersoon (healer en alchemist) in Egypte gebruikt de oliën al meer dan 26 jaar en zijn familie heeft gedurende 5 generaties de kennis van de Heilige Oliën bewaart om mensen te ondersteunen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Hij beschikt over oude kennis die destijds in de heilige Egyptische tempels gebruikt werd en die teruggaat tot ver voor de tijd van de geboorte van Christus. Hij is opgegroeid aan de voet van de pyramides en is daardoor in contact gekomen met de energie van die plekken en zich bewust geworden van de heiligheid om verbonden te zijn met het hele universum.

Na een initiatie op Mont Sinaï is hij, om zielen te helen, gestart met het werken met Heilige Oliën.

Het bijzondere aan de oliën in vergelijking met andere oliën is dat ze de 4 niveaus van "Zijn" direct met elkaar verbinden. Het fysieke met het emotionele, mentale en spirituele. Daardoor gaat de werking snel en effectief. Sneller dan alle andere oliën die we kennen. Deze oliën geven ons namelijk datgene wat we nodig hebben en op het niveau waarop we het nodig hebben. Want ze staan in direct verband met de chakra's. De oliën zijn als volgt te gebruiken:

  • Als badolie (slechts een paar druppels in een vol bad of in een voetbad)
  • Rechtstreeks een druppel op de huid (werkt als parfum)
  • Wanneer je een druppel onder je neus doet gaat de geur via het zeefbeen boven in je neus, direct naar de hersenen waar ze je laat her-inneren.

Slapende delen van jou worden geactiveerd.

  • Je kan ze ook toevoegen aan een basisolie zoals bijvoorbeeld zoete amandelolie of rijstolie. Het is heerlijk om jezelf hiermee te masseren of in te smeren.
  • Enkele druppels aan een neutrale bodylotion toevoegen is uiteraard ook mogelijk.
  • Tenslotte in een verdamper kan je ook druppeltjes doen gemengd met water voor een heerlijke geur in het huis. De olie is sterk geconcentreerd en blijft vele jaren houdbaar. Zet het flesje niet in direct zonlicht of bij een hittebron.

Deze oliën zijn enkel af te halen in onze shop omwille van de breekbaarheid van de handgeblazen flesjes.

Voor geïnteresseerden; welkom om deze exclusieve oliën te komen ruiken en voelen.